MADOPSKRIFTER
Kyllingeret m/ris - (FEDTFATTIGT)
4 personer

2 1/2 dl ris
      5 dl kogende vand
      2 boullionterninger  (opløses i det kogende vand)
      4 stk. kyllingebryst e.l. overlår
      1 porre

Til pensling:

2 spiseske olie
2   -          tomatpuré
2   -          kinesisk soja
2 teske     oregano


Risene fordeles i et ildfast fad -boullion hældes over.Porrer lægges ved.

Kyllingestykker fordeles og pensles med lagen!
I ovn ca. 50 min ved 225 gr.
     
                                
                                        

Henrik's fiskeret - (IKKE FEDTFATTIG !)
5 personer

10 fiskefilletter
4 porrer
4 gulerødder
250 gr. rejer
1/4 liter piskefløde
1/4 liter vand
1 klar boullionterning
Karry, salt og peber

Porrer og gulerødder skæres i stave og lægges blandet i et ildfast fad.
Fiskene gøres rene og drysses godt med salt og peber på begge sider - rulles sammen og lægges ned mellem grøntsagerne.

Vand og boullion koges op i en gryde. Kom salt, peber og karry i og lad det koge op.

Hæld saucen over fiskeretten og kom den i en forvarmet ovn i ca. 35 min. ved 225 gr. Rejer drysses over retten når der mangler 5 min. af ovntiden.
  
 
                🙂

Spaghetti
4 personer