 |
 |
|
 |
 |
2 1/2 dl ris 5 dl kogende vand 2 boullionterninger (opløses i det kogende vand) 4 stk. kyllingebryst e.l. overlår 1 porre
Til pensling:
2 spiseske olie 2 - tomatpuré 2 - kinesisk soja 2 teske oregano
Risene fordeles i et ildfast fad -boullion hældes over.Porrer lægges ved.
Kyllingestykker fordeles og pensles med lagen! I ovn ca. 50 min ved 225 gr.
10 fiskefilletter 4 porrer 4 gulerødder 250 gr. rejer 1/4 liter piskefløde 1/4 liter vand 1 klar boullionterning Karry, salt og peber
Porrer og gulerødder skæres i stave og lægges blandet i et ildfast fad. Fiskene gøres rene og drysses godt med salt og peber på begge sider - rulles sammen og lægges ned mellem grøntsagerne.
Vand og boullion koges op i en gryde. Kom salt, peber og karry i og lad det koge op.
Hæld saucen over fiskeretten og kom den i en forvarmet ovn i ca. 35 min. ved 225 gr. Rejer drysses over retten når der mangler 5 min. af ovntiden. 🙂
|
|
|
 |